Meteen naar de inhoud

Levensboek

Uw levensverhaal in boekvorm

Met liefde, plezier en aandacht maak ik een levensboek voor wie belangrijke (familie)foto’s en verhalen voor de eeuwigheid – nou ja, héél lang in ieder geval –  wil bewaren.

Ja, dat kun je zelf ook; via internet kun je zo foto’s en teksten in een album zetten. Maar intussen is het nog niet gebeurd! Of ziet het er toch niet zo fraai uit als je gehoopt had. Of denk je achteraf: dát mist er nog. Daarom help ik graag met het samenstellen van:

  • een levensboek voor je kind als het uit huis gaat, gaat samenwonen of trouwen of een bijzondere leeftijd bereikt,
  • een levensboek voor je dementerende familielid of partner. Aan de hand van foto’s ‘van vroeger’ maak ik een visuele levensloop.
  • een album met de geschiedenis van je familie; inclusief fotostamboom, mooie anekdotes en ontroerende herinneringen,
  • een album met het verhaal van je bedrijf,
  • een album voor een jubileum.

Wie schrijft die blijft in een levensboek

Levensboek

Ik neem interviews af of vraag je een brief te schrijven. Ik scan oude foto’s, brieven, documenten of andere memorabilia in. Er zijn diverse (online)archieven waar een schat aan informatie ligt; niets zo leuk als snuffelen in (en aan) oude documenten. Foto’s van belangrijke voorwerpen zoals bijvoorbeeld de bril van opa, het theebusje van tante Ans of de oude koopakte van je bedrijf regel ik ook. Zo krijgen je herinneringen in tekst en beeld een mooi plaatsje in de kast. Voor nu en later.