Levensboek

Een heel leven in een kaft

Met liefde, plezier en aandacht maak ik een levensboek voor wie belangrijke (familie)foto’s en verhalen voor de eeuwigheid – nou ja, héél lang in ieder geval –  wil bewaren.

Ja, dat kunt u zelf ook; via internet kun je zo foto’s en teksten in een album zetten en met plaatjes opleuken. Maar intussen is het nog niet gebeurd! Of ziet het er toch niet zo fraai uit als u gehoopt had. Of denkt u achteraf: dát mist er nog. Daarom help ik u graag met het samenstellen van:

  • een levensboek voor uw kind als het uit huis gaat, gaat samenwonen of trouwen of een bijzondere leeftijd bereikt,
  • een levensboek voor uw dementerende familielid of partner. Aan de hand van foto’s ‘van vroeger’ maak ik een visuele levensloop.
  • een album met de geschiedenis van uw familie. Inclusief fotostamboom, mooie anekdotes en ontroerende herinneringen,
  • een album met het verhaal van uw bedrijf,
  • een album voor een jubileum.

 

Wie schrijft die blijft in een levensboek

Levensboek

Ik neem interviews af of vraag u een brief te schrijven. Ik scan oude foto’s, brieven, documenten of andere memorabilia in. Er zijn diverse (online)archieven waar een schat aan informatie ligt; niets zo leuk als snuffelen in (en aan) oude documenten. Foto’s van belangrijke voorwerpen zoals bijvoorbeeld de bril van opa, het theebusje van tante Ans of de oude koopakte van uw bedrijf worden gemaakt. Zo krijgen uw herinneringen in tekst en beeld een mooi plaatsje in de kast. Voor nu en later.