Tekst & Beeld

COMMUNICATIE IN WOORD EN BEELD

Kan dat onder één dak? Ja, dat kan! Ik lever onder meer:

  • web-teksten,  
  • de tekst en vormgeving van uw flyer, visitekaartje of brochure,
  • een heldere presentatie,
  • lesmateriaal,
  • een krachtige, grappige of  indrukwekkende toespraak.

Als (kleine) ondernemer of ZZP-er bent u trots op uw bedrijf en wilt u goed voor de dag komen. Presenteer u dus groots! Beelden onderstrepen uw verhaal en laten uw klant, of doelgroep, zien wat u te bieden heeft. Ik ga voor de kracht van eenvoud: teveel toeters en bellen leiden van de boodschap af. Geef aan wat u voor ogen heeft en ik maak dat zichtbaar en tastbaar.

DRUK-KLAAR AANGELEVERD

Ik lever alles druk-klaar aan. En als u het helemaal makkelijk wilt, dan regel ik ook de drukkerij voor u.  Compleet verhaal voor een schappelijke prijs. Interesse? Neem dan contact op. Problemen met uw presentatie op internet: laat mij een webcheck doen!

DE JUISTE WOORDEN VINDEN VOOR EEN TOESPRAAK

Heeft u zelf een toespraak of speech geschreven, maar bent u niet zeker van uw zaak? Ik kijk uw schrijfsels graag voor u na en zet de puntjes op de juiste plaats. Ook voor particulieren. Denk dan bijvoorbeeld aan een vrolijke toespraak in de familiare sfeer. Maar ook na een overlijden help ik u graag de woorden te vinden voor een in memoriam en een laatste, heel persoonlijke groet.

CONTACT  HOME